Yeni Şafak

Mehmetçik için antrenman sahasında Fetih Suresi okudular

11:0418/10/2019, Cuma
G: 18/10/2019, Cuma
IHA
Fetih Suresi'ni antrenör Halil İbrahim Öztürk okudu.
Fetih Suresi'ni antrenör Halil İbrahim Öztürk okudu.

Kayseri Şekerspor, antrenman sahasında Fetih Suresi okuyup kahraman askerlerimiz için dua etti.

Kayseri Süper Amatör küme takımlarından Kayseri Şekerspor, antrenman öncesinde Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Türk askerleri için dua etti. Şekerspor Antrenörü Halil İbrahim Öztürk, Fetih Suresi'ni okudu. Sonrasında Halil İbrahim Öztürk ve futbolcular ellerini semaya açarak dua etti.

Antrenör Öztürk, "Hürriyet ve bağımsızlığımızdan asla taviz vermeyiz. Bu cennet vatanın bir karış toprağını asla düşmana teslim etmeyiz. Varlığımıza ve vatanımıza göz dikenlere fırsat verme ya Rabbi! Ülkemizin güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizin barış ve selameti için sefere çıkan kahraman ordumuza yardım eyle. Askerlerimizi ve güvenlik güçlerimizi her türlü tehlike ve tuzaklardan muhafaza eyle. Terörü ortadan kaldırmak için çıktığımız bu yolda kudretinle muzaffer eyle" dedi. Futbolcular da "Amin" diyerek duaya eşlik etti.

Şekerspor teknik heyeti ve futbolcular, Türk bayrakları açarak "Ne Mutlu Türküm diyene" deyip asker selamı verdiler.



#Kayseri Şekerspor
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.