logo
EDISYON:

Lucas Torreira 'Spor'u konuk etti Kerem'e mesaj gönderdi

19:102/10/2024, Çarşamba
G: 2/10/2024, Çarşamba
Yeni Şafak
Kerem Aktürkoğlu - Lucas Torreira
Kerem Aktürkoğlu - Lucas Torreira

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, Yeni Şafak Spor İnternet Servisi'ni evinde konuk etti. Uruguaylı futbolcu, eski takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu için duygusal bir mesaj gönderdi.

Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira, Yeni Şafak Spor İnternet Servisi'ni evinde konuk etti. Başarılı futbolcu sempatik tavırlarıyla dikkat çekerken Kerem Aktürkoğlu için duygusal bir mesaj gönderdi. Kerem ile yazışmalarını gösteren Torreira, milli futbolcumuzu çok sevdiğini ve onu çok özlediğini söyledi.

Torreira'nın gösterdiği yazışmada Kerem Aktürkoğlu'nun kendileri için yapılan bir edit videoyu yıldız oyuncuya gönderdiği görüldü. Torreira ayrıca milli futbolcumuza Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde başarı dileklerinde bulundu.

  • Öte yandan Kerem Aktürkoğlu da yıldız oyuncunun paylaşımına cevap verdi. Milli oyuncumuz "Seni çok seviyorum kardeşim" ifadelerini kullandı.

#Galatasaray
#Lucas Torreira
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.