Yeni Şafak

Lakers'tan kötü başlangıç

07:3720/04/2025, Pazar
AA
Doncic'in 37 sayılık performansı Lakers'a yetmedi.
Doncic'in 37 sayılık performansı Lakers'a yetmedi.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off’ları ilk turunda Minnesota Timberwolves, deplasmanda Los Angeles Lakers’ı 117-95 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

NBA play-off’larına 4 maçla devam edildi.


Batı Konferansı’nı 6. sırada tamamlayan Timberwolves, normal sezonu 3. sırada bitiren Lakers karşısında serinin ilk maçını Jaden McDaniels’ın 25 sayı, 9 ribaunt; Anthony Edwards’ın 22 sayı, 9 asist, 8 ribauntluk performanslarıyla kazandı.


Lakers'da Luka Doncic'in 37 sayı, 8 ribaunt, LeBron James'in 19 sayılık katkısı mağlubiyeti engelleyemedi.




Pacers, seride 1-0 öne geçti

Doğu Konferansı'nı dördüncü sırada bitiren Indiana Pacers, sahasında konferansı beşinci sırada bitiren Milwaukee Bucks'ı 117-98 yenerek seride 1-0 üstünlük kurdu.


Pascal Siakam'ın 25 sayı, 7 ribauntluk performans sergilediği Pacers'ta, Tyrese Haliburton 10 sayı, 12 asist ve 7 ribauntla "double-double" yaptı.


Bucks'ta Giannis Antetokounmpo'nun 36 sayı, 12 ribauntluk performansı mağlubiyete engel olamadı. AJ Green 15 ve Gary Trent ise 14 sayı ile maçı tamamladı.



Sonuçlar

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks: 117-98

Denver Nuggets - Los Angeles Clippers: 112-110

New York Knicks - Detroit Pistons: 123-112

Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves: 95-117




#NBA
#Minnesota Timberwolves
#Los Angeles Lakers
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.