Kadıköy'de Bolu'daki yangında hayatını kaybedenler unutulmadı

18:0723/01/2025, Perşembe
Yeni Şafak
Fotoğraf: Kadircan Dilli
Fotoğraf: Kadircan Dilli

Fenerbahçe Kulübü, Kartalkaya'daki otel yangını nedeniyle hayatlarını kaybedenleri unutmadı. Futbolcular ısınmaya 'Ülkemizin ve camiamızın başı sağ olsun' yazılı pankartla sahaya çıkarken, başlama vuruşu öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Fenerbahçeli futbolcular, Bolu Kartalkaya'da meydana gelen yangında hayatını kaybedenleri unutmadı.


Futbolcular ısınmaya 'Ülkemizin ve camiamızın başı sağ olsun' yazılı pankartla sahaya çıkarken, giydikleri siyah tişörtte de İngilizce olarak 'Ülkemize ve kulübümüze başsağlığı dileriz' yazısı yer aldı.


Tribünler futbolcuları tek tek destek için çağırırken, yumruk şov yapılmadı. Karşılaşmanın başlama vuruşu öncesi ise iki takımın futbolcuları ve hakemler orta yuvarlakta 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.






#Fenerbahçe
#Lyon
#UEFA Avrupa Ligi
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.