Jorge Jesus'un değişmezi Enner Valencia

Haber Merkezi
13:5417/08/2022, Çarşamba
G: 17/08/2022, Çarşamba
Yeni Şafak
Enner Valencia'nın gol sevinci
Enner Valencia'nın gol sevinci

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Ekvadorlu futbolcu Enner Valencia'nın takımda kalmasını istedi.

Fenerbahçe’nin Ekvadorlu golcüsü Valencia, sezona fırtına gibi başladı. Zaman zaman eleştiri alsa da ilk 2 haftada 4 gol 1 asistlik performansıyla 5 gole doğrudan katkı sağlayan Valencia, hücum hattındaki performansıyla da forvet transferi geç kaldığı için eleştirilen yönetimin de imdadına yetişti.

Jesus, Valencia'dan memnun

Portekizli teknik adam, Valencia’nın performansından oldukça memnun ve forvet hattında ilk tercih olarak görüyor. Valencia’nın ismi sezon başında gönderilecek isimler arasında geçiyordu. Valencia, sezon başında takımdan ayrılmak istiyordu ve kendisine gelen teklifleri menajeriyle değerlendirmeye almıştı.

  • Kalmasını istedi
  • Fenerbahçe de Valencia’nın menajerini İstanbul’a çağırmıştı, ancak teknik direktör Jorge Jesus’un takımın başına gelmesiyle her şey değişti. Portekizli teknik direktör, Ekvadorlu golcünün performansını sezon başı kampında görmek istedi, ardından da Valencia’nın takımda kalması yönünde rapor verdi. Yönetim ile Valencia’nın menajeri arasında yapılan görüşmeler sonunda tecrübeli golcünün takımda kalmasına karar verildi.

#Fenerbahçe
#Jorge Jesus
#Enner Valencia

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.