|

Jes Högh: Aziz Yıldırım'ın yüzüne yumruk atardım

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Jes Högh, çıkardığı kitabında başkan Aziz Yıldırım ile ilgili ağır ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
12:55 - 17/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:27 - 17/11/2016 Perşembe
Diğer
64 yaşındaki Aziz Yıldırım, 1998 yılında Fenerbahçe başkanlığına seçilmişti.
64 yaşındaki Aziz Yıldırım, 1998 yılında Fenerbahçe başkanlığına seçilmişti.

1995-1999 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Danimarkalı defans oyuncusu Jes Högh, sarı-lacivertli kulüpten ayrılış sürecini yeni çıkardığı kitabında anlattı.



Goal'ün aktardığına göre; Högh kitabında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında ağır ifadeler kullandı. Galatasaray'ın şampiyonluğu ile biten sezonda alınan Beşiktaş yenilgisinden Yıldırım'ın kendisini sorumlu tuttuğunu yazan Högh, "Beni ofisine çağırdı. Bir parça kağıt vardı. Kalemle maçta olanları anlatmaya çalıştım. Buna ek olarak 'Kaybetsek de iyi oynadım' dedim" ifadelerini kullandı.





"Beni tokatlamaya çok yakındı"

Aziz Yıldırım'ın futbol hakkında bilgisi olmadığını söyleyen Hogh, "Elimdeki kalemi masasına koymak için eğildim. Masa biraz uzakta kaldı. O yüzden fırlattım. Aziz Yıldırım bu andan sonra yüzü tamamen kırmızıya dönerek çılgına döndü. Çığlık atıp bağırıyordu. Beni tokatlamaya çok yakındı. Böyle yapsaydı, eminim ki yüzüne bir yumruk atardım. Ofisten çıktığım anda 'Fenerbahçe'den ayrılmalıyım' diye düşündüm" diye yazdı.








#Fenerbahçe
#Jes Hogh
8 yıl önce