EDISYON:

İlhan Palut: "İstatistiklerde daha iyi olduğumuz bir maçı kazanarak ayrılıyoruz"

09:464/09/2022, Pazar
G: 4/09/2022, Pazar
IHA
Konyaspor, 5 maçta 11 puan topladı.
Konyaspor, 5 maçta 11 puan topladı.

Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor, deplasmanda Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar, aldıkları galibiyet ile yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

Süper Lig’in 5. haftasında Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Giresunspor’u 1-0 mağlup etti.

"90 dakika iyi mücadele ettik"

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, "Beşinci maçımız. En başta iyi mücadelelere girdik. Çünkü baktığınız zaman Giresunspor iç sahada gerçekten coşkulu oyunlar oynayabiliyor. İyi sonuçlar alabiliyor. Bir kere bu mücadeleye karşılık vermemiz gerekiyordu. Daha sonra da kendi oyunumuzu sergileyip iyi bir sonuç almanın planlarıyla gelmiştik. Hava iki takım için gerçekten zorlayıcıydı. Özellikle bizim için saha şartları zorlayıcıydı. Zemin olarak zorluydu bugün. Bunun ötesinde maça gelecek olursak 90 dakika iyi mücadele ettik. Oyun disiplininden kopmadılar. Üstüne de topa sahip olup, pozisyonlar bulduk. İstatistiklere de baktığımız zaman daha iyi olduğumuz bir maçı kazanarak ayrılıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Giresunspor’a da geri kalan maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

#Süper Lig
#Konyaspor
#İlhan Palut

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.