EDISYON:

Hasek'ten muhteşem ve bir o kadar da ilginç gol

Haber Merkezi
21:3316/04/2022, Cumartesi
G: 16/04/2022, Cumartesi
Yeni Şafak
Görüntü beIN Sport'tan alınmıştır
Görüntü beIN Sport'tan alınmıştır

TFF 1. Lig'in 32. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geldi. Maça damga vuran olay ise mavi-beyazlı ekibin 26 yaşındaki Çekyalı futbolcusunun attığı muhteşem gol oldu.

TFF 1. Lig'de 32. hafta heyecanı devam ediyor. Süper Lig'e çıkma yolunda karşılaşmaya üç puan hedefiyle çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geldi.

Mavi-beyazlı ekip mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde tamamlarken, Çekyalı futbolcu Martin Hasek'in attığı muhteşem gol maça damga vurdu.

  • Karşılaşmada 37. dakika oynanırken BB Erzurumspor bir kontra atak yakaladı. Orta saha çizgisinin biraz ilerisinde topla buluşan Martin Hasek yaklaşık 40 metreden topu yerden plase ile klas bir vuruşla kaleye gönderdi. Boluspor kalecisi Selmani topa uzanmasına rağmen gole engel olamadı ve Erzurum ekibi maçta 1-0 öne geçti.

Öte yandan BB Erzurumspor deplasmanda Boluspor'u 2-0 mağlup etti ve puanını 50'ye yükseltti. Boluspor ise 35 puanda kaldı.


#BB Erzurumspor
#TFF 1. Lig
#Boluspor

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.