EDISYON:

Halil, bronzu kıl payı kaçırdı

00:004/03/2007, Pazar
G: 4/03/2007, Pazar
Yeni Şafak
Halil, bronzu kıl payı kaçırdı
Halil, bronzu kıl payı kaçırdı

İngiltere'de düzenlenen Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda milli atletimiz Halil Akkaş, 3 bin metre erkekler finalinde 4. oldu. Yarışa rakiplerini kontrol ederek başlayan Halil Akkaş, son metrelerdeki atağıyla dördüncü oldu. Atletlerin kazanmaya yönelik taktik ağırlıklı yavaş bir tempoda seyretmesi sonucu performansına ulaşamayan Akkaş, yarışmayı 8.03.14'lük derecesiyle dördüncü olarak tamamladı. Madalya beklediğimiz Akkaş, sıralama olarak tatmin etmese de 2008 Olimpiyat Oyunları için olumlu sinyaller verdi. Akkaş, “Burada kaçırdığım madalyayı Pekin Olimpiyatları'nda alacağım” derken, kulübü F.Bahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım da kendisini teselli etti.

Dördüncülüğe abone oldu

Akkaş, üst düzey uluslararası yarışlarda, dördüncülükten kurtulamıyor. Rusya'da 2005'te Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nı dördüncü sırada bitiren milli atlet, İsveç'te 2006'da Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda da 3 bin metrede 4. sırada yer aldı.

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.