EDISYON:

Galatasaray orta saha için Berkay Özcan'ı istiyor

Haber Merkezi
09:563/08/2022, Çarşamba
G: 3/08/2022, Çarşamba
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Berkay Özcan'ın güncel piyasa değeri 4 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Berkay Özcan'ın güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Başakşehir forması giyen Berkay Özcan için harekete geçti. Sarı-kırmızılı takım, 24 yaşındaki oyuncu için takas + para teklifinde bulunacak.

Yeni sezona teknik direktör Okan Buruk yönetiminde hazırlanan Galatasaray'da, transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım, orta saha rotasyonunu güçlendirmek için farklı oyunculara yöneliyor.

Takas + para teklifi

Orta sahaya kaliteli yerli isimleri de dahil etmek isteyen Galatasaray, Başakşehir forması giyen Berkay Özcan ile ilgileniyor. Yönetim, 24 yaşındaki futbolcu için turuncu-lacivertli takıma takas önerisinin yanı sıra bir miktar para teklif etmeyi planlıyor.

  • Milli futbolcu, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor. Geçen sezon Başakşehir oyun planının ana parçalarından olan Berkay, çıktığı 36 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

#Galatasaray
#Berkay Özcan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.