EDISYON:

Futbolu çok özlüyorum

Umut Yılmaz
04:0017/04/2020, Cuma
G: 17/04/2020, Cuma
Yeni Şafak
Fernando Muslera
Fernando Muslera

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, “Evde kal çağrısına uyuyorum. Adrenalini, soyunma odasını, maçları, takım arkadaşlarımı, stadı ve taraftarlarımızı çok özlüyorum” dedi

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabında katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı. Yayın sırasında Türkçe konuşarak taraftarlara ve Türk milletine evlerinde kalmaları yönünde çağrıda bulanan Muslera, takım arkadaşlarını çok özlediğini belirterek, “Evde kal çağrısına uyuyorum. Ailemle beraber İstanbul’dayız ve evden çıkmıyoruz. Sabahları evde antrenman yapıyorum. Evimden hiç çıkmıyorum. Böyle olunca özlemlerim çok oluyor. Ailemin bir kısmı burada. Stadımızı ve taraftarımızı çok özlüyorum. Adrenalini, soyunma odasını, maçları ve takım arkadaşlarımı çok özlüyorum” dedi.

KURALLARA UYALIM
  • Bu sezon 12 maçta kalesini gole kapamasını değerlendiren Muslera, “Bir sezonda 16 maçta gol yememiştim. Taffarel’in rekorunu kırmıştım. Galatasaray’ın tarihine böyle rekorla geçmek beni motive ediyor” dedi. Bütün doktorlara ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Uruguaylı kaleci, “Onların haklarını ödeyemeyiz. Herkes kurallara uymalı” ifadelerini kullandı.
#Galatasaray
#Kaptan
#Fernando Muslera
#Futbol
#Taraftar

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.