EDISYON:

Fenerbahçe'nin forveti Flamengo'dan geliyor: Pedro

Haber Merkezi
09:462/08/2022, mardi
G: 2/08/2022, mardi
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Pedro'nun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Pedro'nun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Flamengo’dan Gustavo Henrique ve Arao’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, aynı kulüpten 25 yaşındaki Brezilyalı forvet Pedro’yu transfer etmek için girişimlere başladı. Sarı-lacivertliler, Rossi’yi isteyen Brezilya ekibine Pedro’nun transferi için takas artı para teklifinde bulundu.

Brezilya ekibi Flamengo’dan Gustavo Henrique ve Willian Arao’yu kadrosuna katan Fenerbahçe, forvet transferini de aynı kulüpten yapıyor. Sarı lacivertliler Flamengo’nun 25 yaşındaki Brezilyalı forveti Pedro’yu transfer etmek istiyor.

Görüşmeler başladı

Pedro için Flamengo ile temasa geçen Fenerbahçe, golcü oyuncunun transferini takas artı parayla gerçekleştirmek istiyor. Flamengo, sarı-lacivertli kulüpten Diego Rossi’yi transfer etmek için harekete geçti. Bunun üzerine Fenerbahçe de Flamengo’dan Pedro’yu istedi. İki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

  • Jesus onay verdi
  • Teknik direktör Jorge Jesus da Pedro’nun transfer edilmesi yönünde rapor verdi. Teknik direktör Jorge Jesus, Flamengo’yu çalıştırırken, Pedro’yu Fiorentina’dan kiralamıştı. Pedro bu sezon Flamengo formasıyla 41 maçta 17 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

#Jorge Jesus
#Fenerbahçe
#Diego Rossi
#Pedro

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.