|

Fenerbahçeli değişim istiyor

Sarı-lacivertli kulüpte Haziran ayındaki seçimde başkan adaylığını açıklayan Ali Koç, “İlk defa mevcut başkanımızla rekabet edecek bir aday olduğu için heyecan var. Değişim isteyenler var. Belki de o ümidi bende görüyorlar. İnşallah insanların heyecanları kursaklarında kalmaz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/02/2018 Monday
Güncelleme: 00:50 - 12/02/2018 Monday
Yeni Şafak
Ali Koç
Ali Koç

Fenerbahçe'de Haziran ayında yapılacak genel kurulda başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, Büyük Kulüp Genç Girişimciler ve İş Hayatı Komitesi’nin davetlisi olarak "Ali Koç ve Fenerbahçe" başlıklı söyleşide önemli açıklamalarda bulundu. “F.Bahçeli değişim istiyor, ümidi de bende görüyor” diyen Koç, “İlk defa mevcut başkanımızla rekabet edecek bir aday olduğu için bir heyecan var. Değişim isteyenler var. Ben ve arkadaşlarım değişik bir yola çıktık. Allah utandırmasın. Seçilirsek de seçilmezsek de Fenerbahçe’nin menfaatlerine uygun olsun. Değişim istiyorlar insanlar. Belki o ümidi bende görüyorlar. Bir heyecan var. İnşallah insanların heyecanı kursakta kalmasın” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe markasını, potansiyelini çok daha ileri taşıyacağına inandığını belirten Ali Koç, “Olmazsa olmazımız bu camianın yeniden toparlanması. Fenerbahçe’nin en iyi dönemleri kenetlendiği dönemler. Tersi durumlarda başarısızlık olmuş. Şu anda mali yapımız sürdürülebilir konumda değil. Tek tesellimiz rakiplerimizin de aynı durumda olması. Büyük kulüpler doğru yönetilirse kendi kendini çevirecek konumda. Seçilirsem Fenerbahçe’ye hatırı sayılır bir sermaye girişi yapacağım.” diye konuştu. Başkan Aziz Yıldırım’ın FETÖ mücadelesinin önemini vurgulayan Koç, “Başkanımız elinden gelen her şeyi yapıyor. Ben de seçilirsem her şeyi yapacağım. Allah o günleri düşmanımızın başına vermesin” dedi.

#Aziz Yıldırım
#FETÖ
#Ali Koç
#Fenerbahçe
7 years ago