EDISYON:

Fenerbahçe'de Serdar Aziz savunmada geçit vermiyor

Haber Merkezi
09:439/11/2022, Çarşamba
G: 9/11/2022, Çarşamba
Yeni Şafak
Serdar Aziz
Serdar Aziz

Fenerbahçe'de tecrübeli stoper Serdar Aziz en formda dönemlerinden birini yaşıyor. Sezon başında yaşadığı sakatlık ne deniylell maçta takımı yalnız bırakan Serdar Aziz, sakatlık dönüşü başarılı performansıyla formayı kaptı ve teknik direktör Jorge Jesusün gözüne girerek ilk 11'in değişmez isimlerinden oldu.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, gösterdiği başarılı performansla alkış topluyor. Tecrübeli stoper ikili mücadelelerdeki dayanıklılığı ve top kazanmadaki başarısıyla öne çıkıyor ve duran toplarda ileri çıkarak hücuma da destek veriyor.

Pas isabeti yüksek

Savunmadan attığı isabetli uzun paslarıyla da dikkat çeken Serdar Aziz, yüzde 85 isabetli pas yüzdesi ve maç başına 40 başarılı pasla oynuyor. 32 yaşındaki futbolcu, maç başına 1.7 hava topu kazanma, yüzde 61 ikili mücadele kazanma, 0.7 top çalma savunma istatistikleriyle oynuyor. Sivasspor karşısında 60 kez topla buluşmayla topla en fazla buluşan oyuncu olan Serdar Aziz 42 isabetli pas yaparken, yüzde 86 isabetli pas yüzdesiyle oynadı.

  • Buluştuğu topları etkili kullandı. Girdiği 7 ikili mücadelenin 4'ünü de kazanarak, 7 uzaklaştırma ve 2 top kapmayla da savunmada rakip oyunculara geçit vermedi.

#Fenerbahçe
#Serdar Aziz

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.