logo
EDISYON:

Fenerbahçeli genç oyuncunun yeni takımı belli oldu: Sezon sonuna kadar kiralandı

Haber Merkezi
15:514/02/2022, Cuma
G: 4/02/2022, Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe çalışmalarını Antalya'da sürdürmüştü.
Fenerbahçe çalışmalarını Antalya'da sürdürmüştü.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın forma şansı verdiği ve gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çelen Muhammed Gümüşkaya, kiralık olarak takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. GZT Giresunspor, sarı-lacivertli takım ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşmasına vardı.

Sezona teknik direktör Vitor Pereira önderliğinde başlayan Fenerbahçe'de, genç oyuncu Muhammed Gümüşkaya forma şansı bulmaya başlamıştı. Daha sonra formayı kaybeden 21 yaşındaki oyuncu, karşılaşmaların ikinci devrelerinde süre almaya başlamıştı.

Fenerbahçe ile GZT Giresunspor anlaştı

Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor, Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Muhammed Gümüşkaya için sarı-lacivertli takımla anlaşma sağladı. Sezon sonuna kadar kiralanması planlanan 21 yaşındaki oyuncuyla, GZT Giresunspor'un görüşmeleri devam ediyor. Transferin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor.

  • Muhammed Gümüşkaya bu sezon oynadığı 18 karşılaşmada, 1 gol atarken; 704 dakika süre aldı. Genç oyuncuyu sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.

#fenerbahçe
#gzt giresunspor
#muhammed gümüşkaya

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.