EDISYON:

Fenerbahçe Nino'nun peşini bırakmıyor: İkinci teklif yapılacak

Ömer Çelikbaşlı
13:3021/07/2022, Perşembe
G: 21/07/2022, Perşembe
Yeni Şafak
31 Aralık 2024 yılında sözleşmesi bitecek olan Nino'nun güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro.
31 Aralık 2024 yılında sözleşmesi bitecek olan Nino'nun güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un isteği üzerine Brezilya'nın Fluminense takımında forma giyen 25 yaşındaki stoper Nino'yu kadrosuna katmak istiyor. Daha önce 4 milyon euroluk bir teklif yapan sarı-lacivertliler, bu teklif kabul edilmeyince ikinci kez Brezilya kulübünün kapısını çalma kararı aldı.

Fenerbahçe'de artık Kim Min-Jae ile yollar ayrılma aşamasına geldi. Güney Koreli oyuncunun birkaç gün içerisinde yeni takımına imza atması bekleniyor. Kim Min-jae'nin ayrılığı sonrasında oluşacak boşluğu doldurmak isteyen sarı-lacivertliler, birçok isimle görüşmelere başladı.

8 milyon euro istiyorlar

Teknik direktör Jorge Jesus'un isteği üzerine Brezilya'nın Fluminense takımında forma giyen 25 yaşındaki stoper Nino için harekete geçen Fenerbahçe, ilk teklifini 4 milyon euro olarak sunmuştu. Fakat oyuncunun bonservisinin yüzde 60'ını elinde bulunduran Brezilya kulübü bu teklifi reddetti ve kapıyı 8 milyon eurodan açtı.

  • İkinci bir teklif yapılacak
  • Bir an önce stoper transferini bitirmek isteyen sarı-lacivertliler, Nino için ikinci kez Fluminense'nin kapısını çalma kararı aldı. Brezilyalıların istedikleri fiyatta indirime gitmesini bekleyen sarı-lacivertliler, temsilciler aracılığıyla transfer çalışmalarına devam ediyor.

#Fenerbahçe
#Nino

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.