Fenerbahçe malzemecisine FETÖ soruşturması

Yeni Şafak
16:5414/09/2016, Çarşamba
G: 14/09/2016, Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe malzeme sorumlusu Dursun Çetin'in Zorya deplasmanına gitmesine izin verilmedi.
Fenerbahçe malzeme sorumlusu Dursun Çetin'in Zorya deplasmanına gitmesine izin verilmedi.

Fenerbahçe'nin malzemecilerinden Dursun Çetin'in, FETÖ soruşturması kapsamında şüpheli olduğu gerekçesiyle yurt dışına çıkışına izin verilmediği belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ile oynayacağı maç için sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden Fenerbahçe kafilesi, FETÖ şoku yaşadı.



Fanatik'te yer alan habere göre; uzun yıllardan bu yana kulübün malzeme sorumlusu olan Dursun Çetin'in, FETÖ soruşturması kapsamında şüpheli olduğu gerekçesiyle yurt dışına çıkışına izin verilmedi.



Dursun Çetin'in, bir süre önce soruşturma kapsamında pasaportunun iptal edildiği ancak kendisinin bu durumdan haberdar olmadığı ifade edildi. Çetin'in, 2009 yılında FETÖ yurtlarından birine maddi yardımda bulunduğu, bu nedenle 'şüpheli' olduğu gerekçesiyle pasaportunun iptal edildiği aktarıldı.






Polise ifade verdi

Çetin'in pasaportunun iptal edilmesi nedeniyle Fenerbahçe kafilesinden zorunlu olarak ayrıldığı ve havalimanında polislere ifade verdiği bildirildi. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Dursun Çetin'in, yurt dışı yasağının devam ettiği, soruşturma sonlandıktan sonra yeni pasaport çıkartabileceği ifade ediliyor.



Fenerbahçe Yönetimi'nin Zorya Luhansk maçı sonrası Dursun Çetin'in durumunu değerlendireceği bildiriliyor.



Fenerbahçe kafilesi malzemecisi Dursun Çetin'den yoksun olarak Ukrayna'ya uçtu.











#Dursun Çetin
#Fenerbahçe

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.