EDISYON:

Fenerbahçe Kiev'i elemesi halinde Sturm Graz ile oynayacak

Haber Merkezi
13:1518/07/2022, Pazartesi
G: 18/07/2022, Pazartesi
Yeni Şafak
Jorge Jesus
Jorge Jesus

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Dinamo Kiev'i elemesi halinde Sturm Graz ile karşılaşacak.

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi Sturm Graz oldu. Kuraya seri başı olarak katılan sarı-lacivertliler, 2. eleme turunda karşılaşacağı Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımını elemesi halinde 3. turda Sturm Graz ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertliler, 3. tura kalması halinde ilk maçını 2 veya 3 Ağustos’ta evinde, ikincisini ise 9 Ağustos’ta deplasmanda oynayacak.

Fenerbahçe elenirse rakibi Slovacko

Fenerbahçe, Dinamo Kiev’e elenmesi durumunda Şampiyonlar Ligi’ne veda edip, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda devam edecek. Sarı-lacivertlilerin bu turdaki muhtemel rakibi ise Slovacko (Çekya) olacak.


Başakşehir ve Konyaspor'un rakibi de belli oldu

Başakşehir, Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Maccabi Netanya'yı elerse 3. turda Breidablik - Buducnost eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Konyaspor ise BATE'yi elemesi halinde UEFA Konferans Ligi 3. turunda Koper - Vaduz eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.



#Fenerbahçe
#Şampiyonlar Ligi

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.