Emre Çolak'ın Deportivo'da giyeceği forma numarası belli oldu

Yeni Şafak
10:278/07/2016, Cuma
G: 8/07/2016, Cuma
Diğer
Emre Çolak, Deportivo ile ilk idmanına çıktı.
Emre Çolak, Deportivo ile ilk idmanına çıktı.

Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra Deportivo La Coruna ile sözleşme imzalayan Emre Çolak, İspanya'ya giderek yeni takımına katılmıştı. İlk idmanına çıkan Emre Çolak'ın Deportivo'daki forma numarası da belli oldu.

Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra Deportivo La Coruna ile sözleşme imzalayan Emre Çolak, İspanya'ya giderek yeni takımına katılmıştı. İspanyol ekibiyle ilk antrenmanına çıkan Emre Çolak, takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.



25 yaşındaki orta saha oyuncusunun Deportivo'da giyeceği forma numarası da belli oldu.Sporcope'un haberine göre; Emre Çolak, İspanyol ekibinde 8 numaralı formayı giyecek. Başarılı orta saha oyuncusu Galatasaray'da 52 numaralı forma ile mücadele ediyordu.



Deportivo'ya gitme sebebini açıkladı

  • Emre Çolak, Deportivo'ya gitme sebebini açıkladı. Galatasaray'ın kendisine çok iyi bir rakam teklif ettiğini dile getiren Emre, "Kulübümden ayrılmamın sebebi kesinlikle maddi konular değil. Hedeflerim arasında yurt dışında oynamak vardı ve ben de menajerim Ahmet ağabeye bu isteğimi ilettim. O da sen istiyorsan olur dedi ve Deportivo'ya transferim gerçekleşti. Tekrar söylemek istiyorum, Galatasaray ile hiçbir maddi sıkıntım olmadı. Galatasaray'ın teklifiyle Deportivo'dan alacağım para arasında hemen hemen fark yok" şeklinde görüş belirtti.






#Galatasaray
#Emre Çolak
#Deportivo

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.