EDISYON:

Cenk Tosun yeniden Beşiktaş'a geri dönüyor

Haber Merkezi
15:1223/06/2022, Perşembe
G: 23/06/2022, Perşembe
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Cenk Tosun'un güncel piyasa değeri 2 milyon euro
Transfermarkt verilerine göre Cenk Tosun'un güncel piyasa değeri 2 milyon euro

5 Ocak 2018 tarihinde Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a 22.5 milyon euro karşılığında transfer olan Cenk Tosun, yeniden siyah-beyazlı takıma dönmeye hazırlanıyor.

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael'in onay verdiği isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Kadroya en az 2 golcü katmak isteyen Beşiktaş, bu mevkii için ilk imzasını attırmak üzere.

Cenk Tosun yeniden Beşiktaş'a geri dönüyor

Wout Weghorst, Sörloth ve Seferovic gibi isimlerle görüşen Beşiktaş, eski oyuncusu Cenk Tosun ile de anlaşma sağladı. Siyah-beyazlıların, bonservisi elinde olan 31 yaşındaki golcü oyuncuyla 2 yıllık anlaşama sağladığı ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

  • 5 Ocak 2018 tarihinde Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a 22.5 milyon euro karşılığında transfer olan Cenk Tosun, 1 Şubat 2021- 30 Haziran 2021 tarihleri arasında yarım dönem Beşiktaş'a kiralanmıştı.

#Cenk Tosun
#Beşiktaş

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.