logo
EDISYON:

Çekya basını Fenerbahçeli Arda Güler'i konuşuyor: Real Madrid iddiası

Haber Merkezi
09:4925/02/2022, Cuma
G: 25/02/2022, Cuma
Yeni Şafak
Arda Güler
Arda Güler

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Çekya temsilcisi Slavia Prag’a 3-2 mağlup olarak organizasyona veda etti. Slavia Prag turun ilk maçında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı da 3-2 kazanmıştı. Fakat gecenin en çok konuşulan konusu, Arda Güler'in sonradan oyuna girerek, gösterdiği performansla alkışları toplaması oldu. Çek basını da genç oyuncu hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Slavia Prag'a 3-2 mağlup oldu. Sarı lacivertliler ilk maçta da aynı skorla mağlup olduğu Çekya ekibine elendi ve Avrupa kupalarına veda etti.

Arda Güler Çekya basınında gündem oldu

Karşılaşmanın 57. dakikasında oyuna giren Arda Güler, gösterdiği performansla izleyenleri beğenisini topladı. Çek basınında Prag'ın tur atlamasını geniş yer bulurken aynı zamanda Arda Güler için de ayrı parantez açıldı. İşte genç oyuncu hakkında yapılan yorumlardan bazıları;

"Guti'ye benziyor"

"Arda Güler'e bakınca hafızalarda Real Madrid efsanesi Guti canlanıyor. Stili son zamanların en iyi Türk futbolcusu olan Emre Belözoğlu'nu da andırıyor. Türkiye'de çok parlak bir geleceği var. Hakkında; Geleceği doğru planlanırsa Real Madrid'de oynar yorumları yapılıyor."

  • "Real Madrid'e gidebilir"
  • "Arda henüz 18 yaşında bile değil ve Fenerbahçe onu çok önemsiyor. Özel şoförü var. Yakında yeni sözleşme imzalaması ve gelecek sezon daha fazla forma giymesi gerekiyor. Ve bir gün Real Madrid'in yolunu tutabilir."
#Arda Güler
#Fenerbahçe

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.