logo
EDISYON:

Konyaspor Galatasaray'ı eli boş gönderdi

Haber Merkezi
20:575/03/2022, Cumartesi
G: 5/03/2022, Cumartesi
Yeni Şafak
Konyasporlu futbolcuların gol sevinçleri
Konyasporlu futbolcuların gol sevinçleri

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 yenildi ve 4 hafta sonra mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılı takım bu süreçte 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, Konyaspor ise 4 hafta sonra kazandı.

Süper Lig'in 28. haftasında İttifak Holding Konyaspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 8. dakikada Ahmed Hassan ve 20. dakikada Amar Rahmanoivc'in attığı gollerle 2-0 kazandı.

Alınan bu sonucun ardından Konyaspor puanını 52'ye yükseltti. Galatasaray ise 35 puanda kaldı. Gelecek hafta Konyaspor deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Galatasaray ise sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

4 hafta sonra yenildi

Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmadan, 2 galibiyet ve 2 beraberlik çıkartan sarı-kırmızılı takım; beşinci maçta Konyaspor'a kaybetti. Galatasaray bu mücadele öncesinde oynadığı son 2 maçta, Çaykur Rizespor'u ve Göztepe'yi mağlup etmişti.

4 hafta sonra kazandı

Sahasında Galatasaray'ı 2-0 yenen Konyaspor, 4 hafta sonra galibiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım bu süreçte, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.








#Konyaspor
#Galatasaray

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.