EDISYON:

ÖZET | Güney Kore-Portekiz: 2-1

Haber Merkezi
20:002/12/2022, пятница
G: 2/12/2022, пятница
Yeni Şafak
ÖZET | Güney Kore - Portekiz 2-1 maç özeti izle
ÖZET | Güney Kore - Portekiz 2-1 maç özeti izle

Dünya Kupası'nda H grubunda Güney Kore ile Portekiz karşı karşıya geldi. 1-0 geriden gelen Güney Kore uzatma anlarında attığı golle maçı 2-1 kazandı. Portekiz daha önce gruplardan çıkmayı garantilerken, Uruguay ile eşit averajlarda olan Güney Kore attığı golün daha fazla olmasıyla son 16 turuna çıktı. Bu maçın özetine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Dünya Kupası H grubu üçüncü ve son maçlarında Güney Kore ile Portekiz karşı karşıya geldi. Saat 18.00’de başlayan mücadelede Güney Kore, Portekiz'i 2-1 mağlup etti.

Education Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada maçın 4. dakikasında 1-0 geriye düşen Güney Kore, 27. dakika ve 90+1'de attığı gollerle Portekiz'i mağlup etti.

Grubun diğer maçında Gana'yı 2-0 yenen Uruguay ile eşit averajda olan Güney Kore, attığı gol sayısının daha fazla olması sebebiyle son 16 turuna yükselen taraf oldu.

  • H grubunu lider tamamlayan Portekiz son 16 turunda G grubunun ikincisiyle oynarken, Güney Kore ise G grubunun birincisiyle karşılaşacak.

Güney Kore-Portekiz maç özeti izle



#Dünya Kupası 2022
#Güney Kore
#Portekiz

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.