EDISYON:

Çağdaş Atan: Demir çelikten emekli olmuş bir işçinin çocuğuyum

Haber Merkezi
19:4215/10/2022, Cumartesi
G: 15/10/2022, Cumartesi
Yeni Şafak
Çağdaş Atan
Çağdaş Atan

Kayserispor, Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Mücadele öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan ev sahibi ekibin teknik direktörü Çağdaş Atan, Bartın'da yaşanan maden kazasına değindi. Atan, açıklamasında, "Bugün futbol konuşacak durumda değiliz. Demir çelikten emekli olmuş bir işçinin çocuğuyum, Bartın'da hayatını kaybeden insanların üzüntüsü içerisindeyiz." ifadelerine yer verdi.

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Atan, futbol konuşmayı sevdiklerini ancak Bartın'da yaşanan maden kazası sebebiyle bugün futbol konuşacak durumda olmadıklarını belirterek, "
Demir Çelik'ten emekli olmuş bir işçinin çocuğuyum. Bartın'da hayatını kaybeden insanların üzüntüsünü yaşıyoruz. İnşallah, bir daha böyle bir şey yaşanmaz.
" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ise, Bartın'da hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyerek, "
Ateş düştüğü yeri yakıyor. Dualarımızla ve kalbimizle, Bartın'daki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum.
" cümlelerini kullandı.

#Kayserispor
#Galatasaray
#Çağdaş Atan
#Okan Buruk

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.