Bize FETÖ yaftası vuramaz

Yeni Şafak
Ali Kemal Yazıcı
04:0026/08/2016, Cuma
G: 26/08/2016, Cuma
Yeni Şafak

Bordo-mavili kulüp, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın FETÖ'cü suçlamalarına sert cevap verdi. "Trabzonspor'un 2010-11 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşu bellidir. Şikenin varlığı UEFA ve CAS tarafından da tescillenmiştir" denildi

Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşunun belli olduğunu ve bugüne kadar da bunda hiçbir sapma olmadığını bildirdi. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, önceki gece NTV'deki bir programda bazı konuklar tarafından Trabzonspor'u hedef alan açıklamaların yapıldığı belirtilerek, "Trabzonspor'un 2010-2011 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşu bellidir ve bugüne kadar hiçbir sapma olmamıştır" ifadeleri kullanıldı.



Açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "Şikenin varlığı UEFA ve CAS tarafından da tescillenmiştir. Trabzonspor'un mücadelesi bir hak mücadelesidir. Tarafımızca ne bir camia hedef alınmış ne de kavga ortamı yaratılmak istenmiştir. Hal böyleyken söz konusu canlı yayında camiamıza FETÖ'cü yaftası vurulmaya çalışılmıştır. Bu yafta ilginçtir, devletimizi ve milletimizi hedef alan, bugün neredeyse tamamının yurt dışına kaçtığı FETÖ'nün savcı veya hakimleriyle kendi tesislerinde çift kale maç oynayanlar tarafından yapılmaktadır. Camiamızın söz konusu yayınla ilgili sakin olmasını, hakkaniyetli bir televizyoncu olduğuna inandığımız Oğuz Haksever'den hem cevap hakkı hem de şike süreci hakkında aynı süreyi Trabzonspor'a da vereceğini umuyoruz."


Bu arada Trabzonspor Kulübü, dün yaptığı açıklamada başkan Muharrem Usta'nın 30 Ağustos'ta NTV'de canlı yayına katılacağını duyurdu.



Aziz Yıldırım ne demişti


TRABZONSPOR İÇİN


2010-11 sezonunun şampiyonluk kupası Fenerbahçe'nindir ve annesinin ak sütü kadar temiz bir kupadır. 2011 sezonu kupasını alacağız diye insanları artık kandırmasınlar. Ancak yerle gök birleşince bu kupa Trabzon'a gider. Buradan şunu da belirteyim ki Aziz Yıldırım ve arkadaşları olmasa binlerce olay olurdu. Buradan hükümet yetkililerine de sesleniyorum; Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası Trabzon'da uğradığımız saldırının failleri bir an evvel açıklansın.



GALATASARAY İÇİN


Bugün Fenerbahçe'nin başına gelen 3 Temmuz süreci Galatasaray'ın başında FETÖ'den dolayı gelir. Galatasaray'da FETÖ soruşturması yapılmalıdır. Söylediklerimi ispatlayacağım. Antalya'da, 'Galatasaray'ı dualarla şampiyon yaptılar' dedim. Sosyal medyada bununla ilgili video çıktı. Kendisinin 'Himmetlerle, dualarla kaldıralım' diye sözü var. 2006'da Denizli'de 16 dakika maçı uzattı ve şampiyonluğumuz gitti. Onlarla ilgili davalar açıldı ama mahkemeler kapandı.



BURSASPOR İÇİN


Menajerlik sisteminin Maliye Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından araştırılması gerekiyor. Bunları duyuyorum ve buradan söylüyorum. Menajerler kulüplerin altyapısına girip, beyinlerini yıkıyorlar. Bu sistemin acilen kalkması gerekir. 2009 yılını iyi incelesinler. Bursaspor şampiyon oldu ama nasıl oldu. Bunu incelesinler. Süper Lig'de 1998 yılından bu yana kulüplerin kazandığı bütün şampiyonlukların incelenmesi gerekiyor.



Akyazı müjdesi


Trabzonspor Başkanı Muhar-rem Usta, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Akyazı Stadı ile ilgili müjde verdi. Yapımı devam eden Akyazı Stadının çimleriyle ilgili bilgi veren başkan Usta, "Geliyor. Bayrama stadın çimleri serilmiş olarak girilecek. Bayram bitişi ise hibrit işlemi başlayacak'' ifadelerine yer verdi.



4 FUTBOLCU İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR


İç transferde birçok oyuncusuyla yollarını ayıran Trabzonspor, Cardozo, Douglas, N'doye ve Musa Nizam'ın satışına odaklandı. Cardozo ve Douglas için gelen teklifleri değerlendirmeye alan yönetimin, son yapılacak görüşmelerin ardından kararını vereceği öğrenildi.





#Aziz Yıldırım
#Trabzonspor
#FETÖ
#UEFA

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.