logo
EDISYON:

Beşiktaşlıların gözü Çaykur Rizespor maçında: Hamza Hamzaoğlu'na tepki

16:006/02/2022, الأحد
G: 6/02/2022, الأحد
Yeni Şafak
Gedson Fernandes - Çaykur Rizespor
Gedson Fernandes - Çaykur Rizespor

Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Benfica'dan bonservisini aldığı Gedson Fernandes kiralık olarak Çaykur Rizespor'a gönderilmişti. Portekizli futbolcu Karadeniz ekibinin Adana Demirspor ile oynadığı maçta yedek kulübesinde yer aldı. Beşiktaşlı taraftarlar Gedson Fernandes'in yedek kalmasını sosyal medyadan attıkları mesajlarla eleştirdi.

Beşiktaş'ın Benfica'dan bonservisini 6 milyon Euro'ya aldığı Gedson Fernandes'in sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'da forma giyeceği açıklanmıştı.

Portekizli futbolcu, Karadeniz ekibindeki ilk maçta yedek kulübesinde yer aldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun henüz net olarak hazır olmaması sebebiyle genç futbolcuyu 11'de başlatmadığı aktarıldı.

  • Beşiktaşlı ve Çaykur Rizesporlu taraftarlar Gedson Fernandes'in Adana Demirspor maçında yedek kalmasının ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu eleştiren mesajlar paylaştı.
Hatırlanacağı üzere Gedson Fernandes, 6 milyon euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olmuştu. Portekizli futbolcu sezon sonuna kadar kiralanırken futbolcunun satışı söz konusu olması halinde alınacak bedelin yüzde 50'sinin Benfica'ya verilmesi kararlaştırılmıştı.

#Beşiktaş
#Çaykur Rizespor
#Gedson Fernandes

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.