Yeni Şafak

Beşiktaş'a derbi öncesi Felix Uduokhai'den kötü haber

16:0716/03/2025, Pazar
G: 16/03/2025, Pazar
Yeni Şafak
Felix Uduokhai
Felix Uduokhai

Beşiktaş, TÜMOSAN Konyaspor maçında sakatlanan stoper oyuncusu Felix Uduokhai'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Alman stoper en az 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş, dün oynanan TÜMOSAN Konyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Felix Uduokhai'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.


Siyah-beyazlılardan yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi;

"MR görüntülemesinde, sağ ayak bileği tendonlarını sabitleyen bağ grubunda tam kat yırtık (inferior peroneal retinakulum) ve tendon grubunda pozisyon kaybı ( peroneal tendon dislokasyonu) tespit edilmiştir. Felix Uduokhai’nin cerrahi tedavi planlaması ve rehabilitasyon sürecine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."


TÜMOSAN Konyaspor maçında sakatlanan Alman stoper, en az 2 ay sahalardan uzak kalacak. 27 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon toplamda 21 maçta forma giydi.







#Beşiktaş
#Sakatlık
#Felix Uduokhai
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.