EDISYON:

Beşiktaş'ta 2. Güneş dönemi

Haber Merkezi
09:0827/10/2022, Perşembe
G: 27/10/2022, Perşembe
Yeni Şafak
Şenol Güneş, üst üste iki kez Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımıştı.
Şenol Güneş, üst üste iki kez Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımıştı.

Teknik direktör Valerien Ismael ile yollarını dün resmen ayıran Beşiktaş, Şenol Güneş ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı yönetim, tecrübeli teknik adamla 1,5 yıllığına el sıkışırken, Güneş’in ikinci dönemi resmen açıklanacak.

Beşiktaş’ta ikinci Şenol Güneş dönemi başlıyor. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Valerien Ismael ile dün resmen yollarını ayırdıklarını açıklayan siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneş ile anlaştı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, dün yönetim kurulu ile yaptığı toplantının ardından Şenol Güneş de karar kıldı. Yönetimin gündemine birçok isim gelirken, Şenol Güneş’den yana karar alındı. Tecrübeli teknik adamla bir araya gelen başkan Çebi ve yöneticiler, 1,5 yıllığına anlaşma sağladı.

Ismael’in ayrılığını resmi olarak dün gece açıklayan Beşiktaş’ın, Güneş’in ismini bugün resmen açıklaması bekleniyor.

Ümraniyespor maçında sahada

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş’ta 4 sezon görev yapan teknik direktör Şenol Güneş, 2 şampiyonluk yaşadı.

Siyah beyazlı takım, tecrübeli teknik adamın yönetiminde çıktığı 199 maçta 117 galibiyet, 36 mağlubiyet yaşarken, 46 kez berabere kaldı.

Güneş, Beşiktaş’taki ikinci döneminde pazar günü oynanacak Ümraniyespor maçında takımın başında olacak.

Ismael vedalaştı

Siyah-beyazlı takımla yollarını ayıran teknik direktör Valerian Ismael, dün yapılan antrenmana çıkmazken, oyuncular ve tesis çalışanlarıyla vedalaştı. Antrenmanı Başkan Ahmet Nur Çebi ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da izledi.


#Şenol Güneş
#Beşiktaş
#Valerien Ismael

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.