EDISYON:

Beşiktaş Karagümrük maçında çok tartışılacak penaltı pozisyonu

Haber Merkezi
22:0021/08/2022, Pazar
G: 21/08/2022, Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş Karagümrük maçına damga vuran pozisyon
Beşiktaş Karagümrük maçına damga vuran pozisyon

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Mücadelenin ilk 10 dakikasında ev sahibi ekibin 2 şutu direkten döndü. Siyah-beyazlılar, 10. dakikanın sonlarına doğru Karagümrüklü Caner Erkin'in elle oynaması gerekçesiyle penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi. Peki pozisyon penaltı mı, değil mi?

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Mücadelenin ilk 10 dakikasında ev sahibi ekibin 2 şutu direkten döndü. Siyah-beyazlılar, 10. dakikanın sonlarına doğru Karagümrüklü Caner Erkin'in elle oynaması gerekçesiyle penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.
Peki pozisyon penaltı mı, değil mi?

Siyah-beyazlılar, 10. dakikada Karagümrük kalesinde etkili oldu. Salih Uçan, ceza sahası içerisinden sert bir şut çekti. Topu Caner Erkin çizgiden çevirdi. Beşiktaşlı futbolcular ise, elle oynama gerekçesiyle penaltı bekledi. Hakem Arda Kardeşler bir süre VAR ile konuştuktan sonra elle oynamanın tespit edilmediğine yönelik karar verdi ve oyunu devam ettirdi.

Taraftarlar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla pozisyonun penaltı ve kırmızı kart olduğunu savundu.

#Beşiktaş
#Karagümrük
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.