Barcelona'nın kazanamadığı stadyum: Anoeta

Yeni Şafak
16:5128/11/2016, Pazartesi
G: 28/11/2016, Pazartesi
Yeni Şafak
Barcelona, Real Socieadad'ın efsane stadı Anoeta'da 2007'den bu yana maç kazanamıyor.
Barcelona, Real Socieadad'ın efsane stadı Anoeta'da 2007'den bu yana maç kazanamıyor.

Real Sociedad'ın tarihi stadı Anoeta'da son olarak 2007 yılında galip gelen Barcelona, dün akşam oynanan mücadelede yine kazanamadı. Deplasmanda 1-0 yenik duruma düşen Katalanlar 1 puanı zor kurtarırken 'Anoeta laneti' sürmeye devam etti.

La Liga'nın 13. haftasında Barcelona, deplasmanda Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldı. Real Sociedad 53. dakikada Willian Jose ile 1-0 öne geçerken, hemen karşılık veren Barcelona 59. dakikada Lionel Messi ile skora tekrardan eşitliği getirdi. İlerleyen dakikalarda karşılıklı ataklar sonucu değiştirmezken, maç 1-1'lik sonuçla tamamlandı.



İspanyol medyasında Barcelona'nın 'Anoeta laneti' olarak adlandırılan olay dün gece yine tekrar ederken Katalan ekibi için ilginç değerlendirmelerde bulunuldu. İspanyol medyası Barcelona'nın Anoeta Stadı'nda galip gelememesinin psikolojik olduğunu ifade ederken "dünyaca ünlü yıldızlar bu stadyumdan boynu bükük çıkıyor" şeklinde değerlendirmelerde bulunuldu.


7 sezondur Real Sociedad'ı deplasmanda yenemeyen Barcelona, bu kez aldığı beraberlikle şampiyonluk yarışında da önemli bir yara aldı. 13. hafta sonunda Barcelona, 27 puanla ikinci sırada kalırken, gelecek hafta oynanacak El Clasico öncesinde lider Real Madrid ile arasındaki puan farkı 6'ya yükselmiş oldu.
















#Barcelona
#Real Socieadad
#La Liga

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.