Alaplı'da başpehlivan Sermest Bulut

Aa
21:0012/09/2014, Cuma
G: 13/09/2014, Cumartesi
Yeni Şafak
Alaplı'da başpehlivan Sermest Bulut
Alaplı'da başpehlivan Sermest Bulut

Alaplı ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivanlığı, finalde Faruk Akkoyun'u mağlup eden Sermest Bulut kazandı.

Alaplı Spor Sahası'ndaki güreşlere, 10 boyda 350 sporcu katıldı. Başpehlivanlık müsabakalarında bu yılın Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı yarı finalde Sermest Bulut'a mağlup oldu. Finalde de Faruk Akkoyun'yu mağlup eden Bulut, başpehlivan oldu. Fatih Atlı ve Mustafa Başdemir üçüncülüğü paylaştı.

Bulut, etkinlik sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, başpehlivanlığı elde etmekten mutlu olduğunu söyledi. Yarı finalde Fatih Atlı ile zorlu bir müsabaka yaptıklarını belirten tecrübeli sporcu, "Güreşlerde 'yasak oyunlar' diye bilinen oyunlar vardır. Fatih de öyle bir oyun yaptığımı iddia etti ama kurallar çerçevesinde oyun yaptığıma inanıyorum. Hakem heyeti de bunun geçerliliğini söyledi. Galip geldim, mutluyum" diye konuştu.

Kategorilerinde şampiyonluğu kazananlara madalya ve çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte, iş adamı Burhan Alper, 50 bin lirayla güreş ağası oldu.


Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.