Akyazı Arena'yı birlikte incelediler

Yeni Şafak
14:4118/12/2016, Pazar
G: 18/12/2016, Pazar
IHA
Erdoğan ile Al Sani Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı'yı havadan inceledi.
Erdoğan ile Al Sani Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı'yı havadan inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ile birlikte helikopterle bugün açılışına katılacakları Akyazı Arena'yı inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ile helikopterle Trabzon ve Rize'yi havadan gezdikten sonra toplantı için otele geçti.



Yaklaşık 1 saat boyunca bölgeyi havadan inceleyen, kış ve yaz turizmi ile ilgili yatırım yapılacak yerleri ve Akyazı Arena'yı havadan gören ikili, ardından helikopterle Trabzon Havalimanı'na indi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile daha sonra Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Toplantısı'na katılmak üzere yoğun güvenlik önlemleri altında Ramada Oteli''ne geçti.



İkilinin burada basına kapalı olarak önce baş başa bir görüşme yapacağı, ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Toplantısı'nı gerçekleştireceği öğrenildi. Toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.






  • Bilindiği üzere Katar bankası QNB Trabonspor'un bu yılki sponsoru. Bordo-mavililer sezon başında QNB ile göğüs reklamı konusunda iş birliği yapmıştı.





















#Recep Tayyip Erdoğan

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.