logo
EDISYON:

Abdullah Avcı'dan derbi yorumu: "Biz yarın mutlu uyanacağız"

21:426/03/2022, Pazar
G: 6/03/2022, Pazar
Yeni Şafak
Abdullah Avcı - Trabzonspor Teknik Direktörü
Abdullah Avcı - Trabzonspor Teknik Direktörü

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe derbisinde alınan 1-1'lik beraberliği yorumladı. Avcı, kazanmak için sahaya çıktıklarını söylerken 'biz yarın mutlu uyanacağız' diye konuştu.

Trabzonspor, Fenerbahçe derbisi 1-1 sona erdi. Mücadele sonunda konuşan bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, 10 kişi kalan rakipleri karşısında alınan eşitlikle ilgili, "Kazanmak için geldiğimiz bir kadroydu. Bizim bütün amacımız, şampiyon gibi oynamak. Kazanmak için de o hamleleri yaptık" ifadelerini kullandı.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • *"1 eksik oyunlar zordur. Çok güzel atmosfer vardı. Seyirci, senelerin rekabeti... Kazanmak için geldiğimiz bir kadroydu. Bizim bütün amacımız, şampiyon gibi oynamak. Kazanmak için de o hamleleri yaptık."
  • *"Sonuç ne olursa olsun, kaybetmek hiç aklıma gelmedi ve Trabzonspor oyuncusu da personeli de taraftarı da mutlu kalkacak. Ligin önemli takımlarından birine karşı, deplasmanda galibiyeti kaçıran taraf olduk."
  • *"Çocuklar harika işler yapıyor ve bu sene iyi ki Trabzonspor var dedirtiyorlar. Bu, beni mutlu ediyor."

#Trabzonspor
#Fenerbahçe
#Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.