EDISYON:

Abdullah Avcı takımı motive ediyor

Ali Kemal Yazıcı
10:2831/08/2022, Çarşamba
G: 31/08/2022, Çarşamba
Yeni Şafak
Abdullah Avcı oyuncularıyla toplantı yaptı.
Abdullah Avcı oyuncularıyla toplantı yaptı.

Avrupa’da ve Süper Lig’de üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle moralsiz günler geçiren Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı yoğun mesai harcıyor. Deneyimli teknik adam, Ümraniyespor, Ferencvaros ve Adana Demirspor maçlarıyla ilgili takımı motive etmeye çalışıyor.

Hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da oynayan ve yoğun bir döneme girecek olan Trabzonspor’da sakatların sıkıntısının yanı sıra yeni transferlerin geç gelmesi Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı düşündürüyor. Futbolcularla konuşan tecrübeli teknik adam, oyun formasyonu ve beklentileri ile ilgili toplantılar yapıyor.

Ümraniyespor deplasmanından sonra UEFA Avrupa Ligi’nde Ferencvaros ile deplasmanda karşılaşacak olan bordo-mavili takım, dönüşte de Adana Demirspor deplasmanına çıkacak. Son 4 maçta galibiyet alamayan Trabzonspor’da, teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularının moralini yüksek tutmaya ve onları motive etmeye çalışıyor.

  • Yine yaparız
  • Avcı, oyuncularına, bu seriyi kayıpsız kapatmak zorunda olduklarını belirterek, sakatlar ve yeni transferlerin adaptasyon sıkıntısına rağmen bunu başaracak güçleri olduğunu söyledi. Geçen sezonu şampiyon kapattıklarını ve yüksek bir potansiyele sahip olduklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, oyuncularına da bunu aşılamaya çalışıyor.


#Trabzonspor
#Abdullah Avcı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.