EDISYON:

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? MEB 20 bin öğretmen ataması sözlü sınav sonuçları görüntüleme ekranı!

08:3123/08/2024, Cuma
G: 23/08/2024, Cuma
Yeni Şafak
Sözleşmeli öğretmenlik
Sözleşmeli öğretmenlik

Öğretmen atması başvuruları 20-31 Mayıs tarihleri arasında tamamlandı. 20 bin öğretmen için sözlü sınav (mülakat) ise 1 Temmuz'da başladı. Belirtilen tarihlerde sözlü sınava katılım gösteren adaylar, mülakat sonuçları için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) gelecek son dakika açıklamalarını beklemeye başladı. Peki, "Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" İşte sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih...

20 Bin öğretmen ataması başvurularından sonra mülakatlar başladı. Bugünlerde ise Öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 / 20 bin öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? soruları araştırılmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen süreçte son durum nedir?

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

20 bin öğretmen ataması sözlü sınav sonuçları değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından adayların erişimine açılacak.

MEB öğretmenlik mülakat sonuçları kişisel e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenilebilecek.

MÜLAKAT SONUÇLARINDA GEÇME NOTU KAÇ?

Öğretmen atamaları sözlü sınav sonuçları süreç tamamlandıktan sonra ilan edilecek. Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alanlar başarılı sayılacak.

TERCİH BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Tercih başvurusu ile atama ve göreve başlamaya ilişkin açıklamalar ise sözlü sınavların tamamlanmasıyla sonuçlarının ilanından sonra yapılacak.


#mülakat sonuçları
#sözleşmeli öğretmenlik
#Öğretmen atması
#sözleşmeli öğretmenlik sonuçları
#meb

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.