Son dakika Kars’ta çatışma haberi: 1 şehit

Yeni Şafak
18:1020/09/2016, Salı
G: 20/09/2016, Salı
IHA

Son dakika Kars'ta çatışma çıktığı 1 askerin şehit olduğu 1 askerin de yaralandığı bildirildi. Alınan son dakika bilgilerinde Kars'ın Kağızman ilçesinde jandarma özel harekat timleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu bildirildi. Çatışmada 1 teröristin de öldürüldüğü gelen son dakika haberleri arasında. İşte bölgeden bilgiler.

Son dakika Kars'ta çatışma çıktığı bildirildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Kars'ın Kağızman İlçesi'nde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı bildirildi. Bölgede 1 terörist ise ölü olarak ele geçirildi. Olay yerine çok sayıda takviye ekibin sevk edildiği açıklandı. İşte Kars'tan son dakika haberleri.



Kars'ın Kağızman ilçesinde jandarma özel harekat timleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.



Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe kırsalında jandarma özel harekat timleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı. Çatışmada edinilen ilk bilgilere göre, 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Çatışmada 1 terörist de etkisiz hale getirilirken, bölgeye çok sayıda güvenlik birimi sevk edildi. Bölgede çatışma devam ediyor.





Kars'ta FETÖ'den 317 tutuklama


Kars'ta FETÖ'ye yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 680 kişiden 317'si tutuklandı.


15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 680 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 317'si çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklandı. Yakalananlardan 278 kişi adli kontrol şartı ile 76 kişi de serbest bırakıldı, 9 kişi hakkında ise gözaltı işlemi devam ediyor.


Öte yandan Kars'ta kurban bayramından sonra FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 1 Milli Eğitim Şube Müdürü, 4 öğretmen, 2 öğrenci olmak üzere toplam 7 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğrencilerden birinin yüksek lisans öğrencisi olduğu ve Kars'taki üniversite öğrencilerinin kaldığı evlerden sorumlu bulunduğu bildirildi. Ayrıca Karaman merkezli yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamındaKarsın Susuz İlçesi nüfusuna kayıtlı üniversite öğrencisi olan U.Ü. Karsta gözaltına alındı. U.Ü. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Karamana götürülecek



#Kars
#Son dakika haberleri
#Terör saldırısı
#Kağızman
#Şehit

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.