Son dakika Haber -Terör operasyonuyla suikast engellendi

Yeni Şafak
16:3913/08/2016, Cumartesi
G: 13/08/2016, Cumartesi
AA

13 Ağustos Son Dakika Haberleri - Siirt'in Kurtulan ilçesinden yapılan terör operasyonu ile suikast hazırlığında olan teröristin yakalandığı son dakika haberleri arasında. PKK'lı teröristin yakalanmasıyla Siirt Valiliği açıklama yaptı. Son dakika haberleri, yerel ve terör operasyonu haberinin detaylarını yenisafak.com adresi ile takip edebilirsiniz.

Son dakika Haber - Siirt'in Kurtalan ilçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine yönelik suikast yapmak amacıyla gelen bir teröristin yakalandığı bildirildiği

haberi arasında yer alıyor. PKK ve diğer terör örgütlerine yapılan operasyonları ve son dakika haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.



Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.



Açıklamada, PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Kurtalan ilçesinde yapılan operasyonda, Siirt'in Mava kırsalında faaliyet gösteren ve Kurtalan ilçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine yönelik suikast yapmak amacıyla gelen teröristin yakalandığı kaydedildi.



Yakalanan terör örgütü mensubuna ait el bombası, tabanca ve yapmayı planladığı suikast dokümanlarının ele geçirilerek el konulduğu aktarılan açıklamada, "Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı. Halkımızın huzur ve güvenliği için her türlü yasa dışı örgüt ve oluşumlara karşı operasyonlarımız aralıksız devam etmektedir.'' denildi.



#Son dakika
#Siirt
#PKK
#Son dakika haber

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.