|

SON DAKİKA ERDOĞAN VE ORDU AÇIKLAMA HABERİ

SON DAKİKA NELER OLUYOR? SON DAKİKA ERDOĞAN VE TSK ORDU AÇIKLAMA YAPTI MI? soruları büyük merak konusu oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan halka sokağa ve meydanlara insin çağrısında bulunurken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar rehin aldığı iddia edildi. Org. Ümit Güler askere kışlaya dön emri verdi. Son dakika darbe haberlerini ve gelişmelerini haberimizde sizlerle paylaştık. Ayrıca Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
01:28 - 16/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:38 - 15/07/2016 Cuma
Diğer

SON DAKİKA NELER OLUYOR? SON DAKİKA ERDOĞAN VE TSK ORDU AÇIKLAMA YAPTI MI? soruları büyük merak konusu oluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan halka sokağa ve meydanlara insin çağrısında bulunurken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar rehin aldığı iddia edildi.




Tanklar geri çekiliyor


Atatürk Havalimanı'nda vatandaşlar askere tepki olarak tankların üzerine çıkınca tanklar geri çekilmeye başladı.



Millet İstanbul'da harekete geçti


İstanbul'da binlerce vatandaş, Atatürk Havalimanı'nda toplanmak üzere harekete geçti.



1. Ordu Komutanı'ndan askere kışlana dön emri


1. Ordu Komutanı Org. Ümit Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın FETÖ'cülerin esiri olduğunu söyledi. Güler, tüm askerlere kışlalarına dön emrini verdi.



Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın askeri kalkışmada bulunan bir grup asker tarafından rehin alındığını söyleyen 1. Ordu Komutanı Org. Ümit Güler, tüm askerlerin kışlalarına dönmesi emrini verdi.



SON DAKİKA ERDOĞAN VE ORDU AÇIKLAMA HABERİ




Gül: Derhal kışlalarına dönsünler


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu durum kabul edilemez. İşgal ettikleri yerleri hemen boşaltsınlar, kışlalarına dönsünler. Gece baskınları ile Türkiye'de yönetim değişmez" dedi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, paralel ihanet girişimi sonrası çok sert açıklamalarda bulundu. Gül, "Bu durum kabul edilemez. İşgal ettikleri yerleri hemen boşaltsınlar,kışlalarına dönsünler. Gece baskınları ile Türkiye'de yönetim değişmez" diye konuştu.



Davutoğlu: Milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağızAhmet Davutoğlu, FETÖ'nün alçak girişimi sonrası, "Milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağız. Çağdaş hukuk devleti darbelerle değil demokrasi ve milli irade ile korunur" diye konuştu.





Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, paralel subayların ihanet girişimi sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.



Davutoğlu, şunları söyledi:


"Aziz milletim, 1 Kasım seçimlerinde tecelli eden milli iradenize sahip çıkacağımızdan şüpheniz olmasın.



Bu ülkede seçilmiş Cumhurbaşkanı ve seçilmiş parlamentoya sahip çıkmak hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesin ortak görevidir.



Milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağız. Çağdaş hukuk devleti darbelerle değil demokrasi ve milli irade ile korunur."



Milli iradeye sonuna kadar sahip çıkacağız. Çağdaş hukuk devleti darbelerle değil demokrasi ve milli irade ile korunur.



SON DAKİKA NELER OLUYOR? SON DAKİKA ERDOĞAN VE TSK ORDU AÇIKLAMA YAPTI MI? soruları büyük merak konusu oluyor. Tüm detayları haberimizde sizlerle paylaştık.





#Son dakika
#Erdoğan
#Darbe
#Abdullah Gül
#Ordu
8 yıl önce