EDISYON:

Liderlerin memleketlerinden kime kaç oy çıktı?

22:1914/05/2023, Pazar
G: 14/05/2023, Pazar
Yeni Şafak
Kime kaç oy çıktı?
Kime kaç oy çıktı?

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oy verme işlemleri sona erdi. Oyların sayılmaya başlamasıyla birlikte gözler liderlerin memleketlerinden çıkan sonuçlara çevrildi. Peki İşte liderlerin memleketlerinde son durum!

64 milyonu aşkın seçmen Cumhurbaşkanlığı ve
için sandık başına gitti. Sandıklar açıldı, Türkiye'nin merakla beklediği seçimlerden ilk sonuçlar gelmeye başladı. Sonuçların açıklanmaya başlamasının ardından gözler liderlerin memleketlerine çevrildi. Peki liderlerin memleketlerinden kime kaç oy çıkı?

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan için sandığa gitti. Peki liderlerin memleketlerinde kazanan kimler oldu? İşte sonuçlar...

973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu.


Seçimlerde Cumhurbaşkanlığı için oy kullanılırken aynı zamanda 28. Dönem TBMM'yi belirlemek için de oylar atıldı.


LİDERLERİN MEMLEKETLERİNDEN KİME, KAÇ OY ÇIKTI?

Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan, adaylıktan çekilen Muharrem İnce, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in memleketlerinden kime kaç oy çıktı? İşte sonuçlar...


Rize



#2023 seçimleri
#2023 seçim sonuçları
#Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu
#milletvekilliği seçim sonucu

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.