logo
EDISYON:

Samsunspor - İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak?

20:533/09/2023, Pazar
G: 13/09/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
Samsunspor - İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak?
Samsunspor - İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak?

Trendyol Süper Lig 4. haftasında Samsunspor evinde İstanbulspor'u konuk etti. Yoğun yağış altında başlayan maçın 12. dakikasında hakem Burak Şeker, iki takımın oyuncularının zeminde topun zıplamadığını söylemesi üzerine karşılaşmayı durdurdu. Hakem, bir süre iki ekibin teknik heyeti ile görüştükten sonra takımları soyunma odasına gönderdi. Burak Şeker, yaklaşık 20 dakika sonra tekrar sahaya çıktı ve sahanın 3 noktasında topu havaya atarak zemini kontrol etti. Topun zeminde zıplamaması üzerine maç ertelendi. Peki, Samsunspor - İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? İşte soruların yanıtları.

, Trendyol Süper Lig 4. haftasında evinde İstanbulspor'u konuk etti. Karşılaşma yoğun yağışla birlikte saat 19.15'te başladı. Samsun'da dün geceden itibaren etkili olan sağanak, Samsunspor-İstanbulspor maçı başladıktan bir süre sonra yeniden şiddetlendi. Maçın 12. dakikasında hakem Burak Şeker yoğun yağış sebebiyle maçı durdurdu ve iki takımın oyuncularını soyunma odasına gönderdi. Burak Şeker, yaklaşık 20 dakika sonra tekrar sahaya çıktı. Şeker, sahanın 3 noktasında topu havaya atarak zemini kontrol etti. Topun zeminde zıplamaması üzerine Şeker, maçı erteledi. Peki, Samsunspor - İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar.

SAMSUNSPOR - İSTANBULSPOR MAÇI NEDEN ERTELENDİ?

Samsun'da dün geceden itibaren etkili olan sağanak, Samsunspor-İstanbulspor maçı başladıktan bir süre sonra yeniden şiddetlendi. Maçın 12. dakikasında hakem Burak Şeker, iki takımın oyuncularının zeminde topun zıplamadığını söylemesi üzerine karşılaşmayı durdurdu.

Hakem Burak Şeker, bir süre iki ekibin teknik heyeti ile görüştükten sonra takımları soyunma odasına gönderdi. Futbolcular ve hakemlerin soyunma odasına girmesiyle birlikte görevliler, zemini çekçekle temizlemeye başladı.

Burak Şeker, yaklaşık 20 dakika sonra tekrar sahaya çıktı. Şeker, sahanın 3 noktasında topu havaya atarak zemini kontrol etti. Topun zeminde zıplamaması üzerine Şeker, maçı erteledi.

SAMSUNSPOR - İSTANBULSPOR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantıda yoğun yağış nedeniyle tatil edilen Samsunspor - İstanbulspor maçının 8 Kasım Çarşamba günü oynanmasına karar verdi.

TFF’den yapılan açıklamada, “TFF Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, 3 Eylül 2023 Pazar günü saat 19.15 oynanması gerekirken yoğun yağış nedeniyle oluşan elverişsiz saha şartları sebebiyle müsabakanın hakemi tarafından 11. dakikada tatil edilen Yılport Samsunspor - İstanbulspor A.Ş. Trendyol Süper Lig 4. Hafta müsabakasının 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 20.00’de oynanmasına karar vermiştir. Futbol Müsabaka Talimatı’nın 18. Maddesine göre müsabaka kaldığı dakikadan itibaren ve tatil edildiği andaki şartlarla oynatılacaktır” denildi.




#Samsunspor
#İstanbulspor
#Trendyol Süper Lig

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.