Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi rövanş maçı

Yeni Şafak
17:421/08/2016, الإثنين
G: 1/08/2016, الإثنين
IHA

Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe deplasmanda Monaco ile karşılaşacak. İlk maçta Emenike'nin attığı goller ile 2-1'lik avantaj yakalayan sarı-lacivertli temsilcimiz deplasmandaki rövanş maçında da kazanarak devler ligindeki yoluna devam etmek istiyor. Peki Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maç ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman,

saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında Monaco evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Mücadele Monaco'daki 2. Louis stadyumunda 3 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadele Lig Tv'den naklen yayınlanacak. İşte Monaco Fenerbahçe maçından bilgiler ve takımlardan son gelişmeler.



Monaco Fenerbahçe maçı bilgileri


Tarih: 03.08.2016



Stat: 2. Louis Stadyumu



Saat: 21.45



Hakem: Artur Manuel Ribeiro Soares Dias



Yayın: Lig Tv



Fenerbahçe, Monaco rövanşına odaklandı


Fenerbahçe'de tüm hesaplar turu geçmek üzerine kurulu.


Sarı-Lacivertli takım Şampiyonlar Ligi öneleme turu ilk maçında İstanbul'da 2-1 mağlup ettiği Monaco'ya karşı deplasmanda öncelikle yenilmemeyi planlıyor.


PEREİRA'DAN KANATLARA UYARI

Yine 3 stoper ile sahaya çıkacak olan Pereira, orta 5'linin kanatlarındaki Wiel ve Hasan Ali'den ise çok sık ileri çıkmamalarını istedi ve bu oyuncularına temkinli hareket etmeleri yönünde uyarıda bulundu. Skor dengede giderken savunma tedbirleri elden bırakılmayacak.


FERNANDAO YEDEK KALABİLİR

İlk maçta etkisiz görünen Fernandao, bu maçta yerini Aatıf'a bırakabilir. Emenike en uçtaki gol silahı olarak sahada yer alırken, Fernandao'nun yerine Aatıf forma giyip orta sahaya da yardım edebilir.


Orta sahanın merkezi ise yine savunmaya yakın olarak Josef De Souza, biraz daha önde Ozan ve Salih'ten oluşacak. Monaco'nun ilk maçta güzel bir oyun ortaya çıkaran ve gollük paslar atan Salih'e markaj uygulatması durumunda Ozan devreye girecek ve hücum hattına destek olarak öne çıkışlarda rol alacak.


MUHTEMEL 11

Pereira, kaleci Fabiano'nun iyileşmesi nedeniyle Ertuğrul'dan eldivenleri alıp Brezilyalıya forma verebilir. Sarı-Lacivertli takımda Van Persie yine yok. Hollandalı ile birlikte Volkan Demirel, İsmail Köybaşı ve Mehmet Topal sakatlıkları, Alper Potuk ve Volkan Şen cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertli takımın Monaco deplasmanında muhtemel 11'i şöyle:


Fabiano (Ertuğrul), Kjaer - Skrtel - Neustadter, Wiel - Souza - Salih - Ozan - Hasan Ali, Aatıf (Fernandao) - Emenike







Fenerbahçe'den taraftarlara uyarı


Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında deplasmanda oynayacağı Monaco karşılaşması öncesinde taraftarlara uyarılarda bulundu.


UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Monaco ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, taraftarlara önemli uyarılarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "03 Ağustos 2016 Çarşamba günü Monaco'da oynayacağımız UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasıyla ilgili olarak, daha önce AS Monaco Direktörlüğü'ne, Monaco Prensliği İçişleri Bakanlığı Danışmanı imzasıyla gönderilen yazıda, Fenerbahçe taraftarlarının maç günü, Monaco Prensliği topraklarında bulunmalarının hükümet kararıyla yasaklandığı bildirilmişti. Bu karara ek olarak, Fransa Cumhuriyeti Alpes-Maritimes Valiliği kararları uyarınca, 1 Ağustos Pazartesi, yerel saatle 00:00 ve 3 Ağustos Çarşamba yerel saatle 23:59'a kadar, Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarlarının, bireysel ya da toplu halde, Alpes Maritimes Bölgesi'ne girişi yasaklanmış, yerel otoritelerce bahse konu karara muhalif davranış gösteren taraftarlara kanuni yaptırım uygulanacağı ifade edilmiştir. (Bu bölgeye Monaco da dahildir)


Alınan kararlar kapsamında, taraftarlarımız bahse konu bölgelerde Fenerbahçe taraftarı olduklarını belli eden aksesuarlar kullanamayacak (Forma, atkı, bayrak vb.), bireysel ya da toplu tezahürat yapamayacak, Fenerbahçe taraftarları olduklarını belli eden tüm hal ve hareketlerden kaçınmak durumunda kalacaklardır. Fransa resmi otoriteleri tarafından alınan tüm resmi kararlara, taraftarlarımızın herhangi bir sorun yaşamamaları adına itibar edilmesini önemle rica ederiz" denildi.



HAKEM BELLİ OLDU


Fransa'nın Monaco şehrindeki II. Louis Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek.



Dias'ın yardımcılıklarını ise Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues, dördüncü hakemlik görevini ise Tiago Bruno Lopes Martins yapacak.







Fenerbahçe Başkanı'ndan bomba gibi açıklamalar


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişimi için, "Bunlar sarı-lacivert duvara toslamıştır" dedi.


Fenerbahçe Kulübünün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısındaki yazısında önemli noktalara değinen Aziz Yıldırım, "Güzel ülkemizde son birkaç haftada meydana gelen olaylar, aslında 3 Temmuz 2011 sabahında bizlerin farkında olduğu, haykırarak dile getirdiği ancak değişik sebepler ile toplumun bir kesiminin, işittiğinde inanamadığı ve 'gerçek olamaz', 'akıl dışı' diye nitelendirdiği illegal bir yapının toplumun tüm kesimleri tarafından en iyi şekilde idrak edilmesine neden oldu" dedi.


SANKİ GERÇEKMİŞ GİBİ SUNDULAR

Yıldırım şöyle devam etti: "Yakın bir tarihte harekete geçerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin asırlık kuruluşlarını yerle bir ederek ele geçirmeye, en itibarlı kurumlarını toplum nezdinde itibarsızlaştırmaya, en inanılmaz yalanları sanki olağan bir gerçekmiş gibi topluma sunmaya çalıştı. Bu dönemde Türk sporunun en önemli çınarı Fenerbahçe'ye ve onun başkan ve yöneticilerine şike iftirasının atılması ile Gazi Mustafa Kemal'in ordusunun terör örgütü; onun Genelkurmay Başkanı, Generalleri ve askerlerinin de terör örgütü mensubu olarak suçlanması arasında aslında pek bir fark yoktu. Bu iftiralarla adeta büyülenen toplum, asker, bürokrat, sivil kesimlerinde yapılmaya çalışıldığı gibi, spor camiasına da girmeyi, büyük camiaları birbirine düşman edilmeye çalışıldı. Bu süreçte asırlık camialar birbirinin can düşmanı oldu,insanların birbirinden nefret etmesi için çaba harcandı. Yüzyıllık ulu bir çınar, en hoyrat şekilde yıkılmaya çalışılmıştır."


ŞEHİTLERİMİZİN AİLESİNE SABIR DİLİYORUZ

Aziz Yıldırım sözlerine devamla şunları ifade etti: "3 Temmuz 2011'den beri gösterdiği kararlı duruşuyla kulübünün ölüm-kalım mücadelesinde bu ne idüğü belirsiz yapıya geçit vermeyen Fenerbahçeliler ile 15 Temmuz gecesi tankların önüne geçerek vatan savunması yapanlar aslında aynı amaç için çabalıyordu. Bu vesileyle, bu hain kalkışma sırasında şehit düşen vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralananlara da acil şifalar diliyorum."


"FENERBAHÇE, ELE GEÇİRİLEMEYEN SON KALEDİR"

Darbe girişiminin milletin direnciyle bertaraf edildiğine dikkat çeken Aziz Yıldırım, sözlerini şöyle bitirdi.


"Bu süreçte de Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük ve en sağlam sivil toplum kuruluşu, Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü çınarı olduğunu bir kere daha ispat etti. İlk andan itibaren devletinin yanında milletinin emrinde olduğunu tereddütsüz dile getirdi. Büyük Fenerbahçe camiası için bu yadsınamaz gerçek, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece de asla değişmeyecektir. 3 Temmuz 2011gününden beri ısrarla dillendirdiğimiz üzere Fenerbahçe, ele geçirilemeyen sonkaledir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; Atatürk'ün belirlediği kuruluş ilkelerine hep bağlı kaldık, bu ilkelerden hiçbir şekilde ayrılmadık. Bunun içindir ki; FETÖ/PDY, en güçlü olduğu dönemde, Semih Çetin Paşa'nın da isabetle tespit ettiği üzere, sarı lacivert bir duvara çarpmış, durmak ve gerilemek zorunda kalmıştır. Bu gurur tüm Fenerbahçelilerindir!"


OLİMPİYAT SPORCULARINA BAŞARI DİLEDİ

Aziz Yıldırım, kulübün tüm takımlarında transfer çalışmalarının da sürdüğünü, yeni sezonun başarılar ve zaferlerle dolu bir dönem olacağını söyledi. Başkan Yıldırım, 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Fenerbahçeli 16 sporcunun da mücadele edeceğini hatırlatarak, Türkiye Olimpiyat Milli Takımı'na başarılar diledi



Fenerbahçeli futbolcu Neustadter, Monaco maçı için görüşlerini açıkladı


FENERBAHÇE'nin Alman asıllı Rus futbolcusu Roman Petrovich Neustadter, kulübün aylık resmi dergisinin Ağustos sayısına verdiği röportajda, "Hedefimiz, her maçı kalemizde gol görmeden tamamlamak, olabilecek en az sayıdaki golü yemek. Her maç elimizden gelenin en iyisini yapacağız, kazanmak için uğraşacağız. Rakip fark etmeksizin sezon boyu tek isteğimiz bu olacak." dedi.







BENİ PERERİA İSTEDİ


28 yaşındaki futbolcu, transfer sürecini ise şöyle dile getirdi: "Pereira, Fenerbahçe ile sözleşmeyi imzalamadan önce aramıştı. Beni takımda görmeyi çok istediğini belirtmişti. O görüşmemizde, iyi bir takım olacağımızı ve en yüksek noktaları hedeflediğini, getirebileceğimiz en çok başarıyı buraya getirmek istediğini söyledi. Desteğini her daim gösteren bir taraftar profili de mevcut ki bu muazzam. Adeta bu kulüple yaşıyorlar ve bu duyguyu hepimize hissettiriyorlar. Bunu ilk günden hissettim.



Monaco Fenerbahçe maçı

ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe deplasmanda Monaco ile karşılaşacak. İlk maçta Emenike'nin attığı goller ile 2-1'lik avantaj yakalayan sarı-lacivertli temsilcimiz deplasmandaki rövanş maçında da kazanarak devler ligindeki yoluna devam etmek istiyor. Peki Monaco Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maç ile ilgili merak edilen tüm detaylar.


#Monaco
#Fenerbahçe
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Maç ne zaman

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.