EDISYON:

Bakan Koca paylaştı: İl il koronavirüs vaka sayıları

11:2019/08/2021, Thursday
G: 19/08/2021, Thursday
AA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre vaka sayılarını açıkladı. Koca yaptığı açıklamada, "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgın son hasta iyileşmeden bitmiş sayılmaz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım." ifadelerini kullandı.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre vaka sayılarını açıkladı. Salında vaka sayısı en çok artan il Batman oldu. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgın son hasta iyileşmeden bitmiş sayılmaz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım."


"Maske, Mesafe ve Temizlik olmazsa olmaz"

"Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Batman, Bayburt, Aksaray, Gümüşhane ve Ardahan. Aşı ile bağışıklık kazanana kadar tedbirlere tam uyum şart. Maske, Mesafe ve Temizlik olmazsa olmaz."




#bakan koca
#ankara
#korona

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.