Kompresörlerin içinden uyuşturucu çıktı-Uşak haber

Yeni Şafak
22:2423/09/2016, Cuma
G: 23/09/2016, Cuma
DHA

Uşak'ta bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, kopresörlerin içerisine gizlenmiş 18 kilo 880 gram esrar ele geçirildi.

Uşak'ta bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, kopresörlerin içerisine gizlenmiş 18 kilo 880 gram esrar ele geçirildi.



İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Uşak-Ankara Karayolu Şeker Fabrikası Kavşağı'nda uygulama noktası oluşturdu. İzmir yönüne giden bir yolcu otobüsü durdurularak arama yapıldı. Aramalar sırasında narkotik köpeği Tora, içerisinde kompresörlerin bulunduğu kolilere tepki verdi. Kompresörlerin kaynaklı metal kısmı tornavida yardımıyla kaldırıldığında poşetler içerisinde 18 kilo 880 gram esrar bulundu.



Ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili olarak kompresörlerin sahibi olduğu belirlenen 33 yaşındaki B.Ö. ve 32 yaşındaki A.A. gözaltına aldı.



Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.



Uşak'ta FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma



Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 15 kişi gözaltına alındı.



Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası sürdürülen soruşturma kapsamında Uşak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 15 öğretmen gözaltına alındı.



Uşak Devlet Hastanesinde salık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.






#Uşak
#Uyuşturucu
#Kompresör

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.