Kısa Seyfi kimdir, neden TT oldu? Kısa Seyfi kim?

Yeni Şafak
16:1720/07/2016, Çarşamba
G: 20/07/2016, Çarşamba
Diğer

Kısa Seyfi kimdir, neden TT oldu? Sosyal medya üzerinde Kısa Seyfi TT oldu. Fuat Avni olduğu iddia edilen ve gözaltına alınan Akif Mustafa Koçyiğit’in abisi sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında ise Kısa Seyfi isminden bahsetti. Kullanıcılar ise büyük bir merakla Kısa Seyfi’nin kim olduğunu merak ettiler.

Kısa Seyfi kimdir ve neden TT oldu? Akif Mustafa Koçyiğit'in abisi sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında çokça Kısa Seyfi isminden bahseden kullanıcı, bir anda TT oldu. Peki Kısa Seyfi kimdir?



Kısa Seyfi'nin şu an kim olduğu bilinmiyor, ancak açıklandığında haberimizden öğrenebilirsiniz.



Başbakanlık Uzmanı Koçyiğit gözaltına alındı

Başbakanlık kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Başbakanlık bünyesinde daha önce örgüt üyesi olduğu şüphesiyle pasife alınan "Başbakanlık Uzmanı"Akif Mustafa Koçyiğit'in, FETÖ'ye bilgi sızdırdığı gerekçesiyle emniyet birimleri tarafından gözaltına alındı.



Bu arada, Başbakanlık'ta 18 Temmuz itibarıyla açığa alınan 257 kişi, daha önce terör örgütüne üye oldukları şüphesiyle pasif göreve çekilmişlerdi.



Kısa Seyfi kimdir, neden TT oldu? Sosyal medya üzerinde Kısa Seyfi TT oldu. Fuat Avni olduğu iddia edilen ve gözaltına alınan Akif Mustafa Koçyiğit'in abisi sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında ise Kısa Seyfi isminden bahsetti. Kullanıcılar ise büyük bir merakla Kısa Seyfi'nin kim olduğunu merak ettiler.




#Kısa Seyfi
#Kısa Seyfi kimdir
#Kısa Seyfi TT

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.