Kırıkkale’de 10 Emniyet mensubu tutuklama haberi

Yeni Şafak
15:172/08/2016, Salı
G: 2/08/2016, Salı
DHA

Kırıkkale Haber - Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin gözaltına alınan 30 Emniyet mensubundan 10 polis tutuklanırken 20sinin mahkemedeki sorguları devam ediyor.

Kırıkkale'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin gözaltına alınan 30 Emniyet mensubundan 10 polis tutuklanırken 20sinin mahkemedeki sorguları devam ediyor. Tutuklanan polislerin arısında eski İçişleri Bakanı Muammer Gülerinde yakın korumalığını yapan M. İsmail Doğanın da olduğu bildirildi.



Darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında kentte düzenlenen operasyonda terör örgütüyle bağlantısı olduğu öne sürülen 22'si rütbeli toplam 32 Emniyet mensubu önce açığa alındı ve daha sonra da gözaltında sorgulandı. Polislerden 2sinin kaçak olduğu belirtildi.



Gözaltına alınan 30 şüpheli Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemede 3ncü sınıf Emniyet müdürleri Mehmet C. ve A. Cemal Ş. 4. sınıf emniyet müdürleri M. İsmail D. ve Zeki P., emniyet amirleri Hamdi Y., Olcay A., Serkay Y., Turgay G., Erhan A. ile başkomiser Mustafa Ş. tutuklanarak Sincan F Tipi Cezaevine gönderildi

#Kırıkkale
#FETÖ
#Fetullahçı Terör Örgütü

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.