EDISYON:

Karayolları trafik son durum

Yeni Şafak
11:308/04/2018, Pazar
G: 8/04/2018, Pazar
AA
Karayolları trafik son durum haberimizde.
Karayolları trafik son durum haberimizde.

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. İşte trafik son durum...

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir-Aydın otoyolunun Torbalı bağlantı kolunda Serbest Geçiş Sistemi (SGS) montaj çalışması nedeniyle ulaşım İzmir yönünde gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Kayseri-Niğde yolunun 9-14 ile 19-24'üncü kilometrelerinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü veriliyor. Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 56-62'nci kilometrelerinde tretuvar ve drenaj çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Korkuteli-Elmalı yolunun 0-26'ncı kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Korkuteli-Kızılcadağ-Öküzgözü-Elmalı güzergahından veriliyor.

#Yol durumu
#Trafik son durum
#Karayolları son durum

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.