EDISYON:

Yarıyıl tatilinde sanat atölyeleri

04:0010/01/2023, Salı
G: 10/01/2023, Salı
Yeni Şafak
​​İstanbul Modern, yarıyıl tatilinde çocukları sanatla buluşturacak.
​​İstanbul Modern, yarıyıl tatilinde çocukları sanatla buluşturacak.

İstanbul Modern, yarıyıl tatilinde çocukları sanatla buluşturacak. 23 Ocak'ta çevirim içi başlayacak olan program kapsamında “Değişen Figürler”, “Lekeler ve Çizgiler”, “Renk Oyunları”, “Benim Bakışım” ve “Birleşen Nesneler” adlı atölyeler düzenlenecek.

İstanbul Modern, yarıyıl tatilinde çocukları sanatla buluşturacak. 23 Ocak'ta çevirim içi başlayacak olan program kapsamında “Değişen Figürler”, “Lekeler ve Çizgiler”, “Renk Oyunları”, “Benim Bakışım” ve “Birleşen Nesneler” adlı atölyeler düzenlenecek. Atölyeler, İstanbul Modern’in koleksiyon ve süreli sergilerinin sanal tur gösterimiyle başlayacak. Çocuklar, etkinliklerin her birine ayrı ayrı veya bir bütün olarak katılabilecek. Atölyelerin hepsine kayıt yaptıranlara katılım belgesi verilecek. Farklı kavramlara odaklanarak çocuklara sanatın ifade alanlarını tanıtmayı amaçlayan program, 23 Ocak-2 Şubat’ta hafta içi her gün gerçekleştirilecek.

#​​İstanbul Modern
#Sanat
#Atölye

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.