
Sadakataşı Derneği, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Ömer Döngeloğlu adına Çad’da su kuyusu açılışı gerçekleştirdi.
Başkent N’djamena’nın kırsal bölgesinde açılışı yapılan su kuyusuyla birlikte bölgede yaşayan halk içilebilir temiz suya kavuştu. Kuyu açılışında bölge halkı dualar ederken, çocuklar suyla oyun oynayarak mutluluklarını yaşadılar.
Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal yaptığı açıklamada; ‘‘Aynı zamanda dernek gönüllümüz olan ve yardım faaliyetlerimizle destek veren Ömer Döngeloğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hocamızın adını yaşatacak ve insanların dua etmesini sağlayacak su kuyusunu hizmete açtık’’ ifadelerini kullandı.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.