Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert yanıt

Yeni Şafak
10:455/04/2018, Perşembe
G: 5/04/2018, Perşembe
Yeni Şafak
Sanatçılar, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte sınıra giderek Mehmetçik'i ziyaret etti.
Sanatçılar, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte sınıra giderek Mehmetçik'i ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniforma giydiği ve sanatçılarla birlikte ziyaret ettiği sınır karakolu ziyaretine yönelik eleştirilerine çok sert yanıt verdi. Bozdağ," Kılıçdaroğlu'nun gözünde gerçek sanatçı kim? Benim gördüğüm, Cumhurbaşkanımızdan ya da AK Parti'den nefret edecek. PKK, FETÖ, DHKP-C lehine açıklamalar yapabilecek. Mehmetçik teröristleri imha ederken bildiri yayınlayacak, teröristlere hiç laf etmeyecek. Bunları içine sindirecek, o zaman bunlar gerçek sanatçı" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Yardımcı Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniforma giydiği ve sanatçılarla birlikte ziyaret ettiği sınır karakolu ziyaretine yönelik eleştirilerine çok sert yanıt verdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu siyasetin seviyesini çok düşürdü. Akıl fukarası olan kişinin tek sermayesi küfür ve hakaret olur.
Kılıçdaroğlu'nun akılda, fikirde bir fukaralığı var. Kılıçdaroğlu, Afrin'de Türkiye'nin elde ettiği başarıdan rahatsız.
Bu başarı Kılıçdaroğlu'nun ayarlarını da bozmuş. Cumhurbaşkanımız sınır bölgesine ilk kez gitmiyor. O zaman da askeri kıyafet giymişti. O zaman tepki göstermedi bu kez Cumhurbaşkanımıza ve yanındaki sanatçılara ahlaksızca, densizce hakaretlerde bulunuyor. O CHP'ye büyük bir haksızlık da yapıyor. CHP'nin yerlerde sürünmesinin nedeni yerde sürünen ahlaktan da kaynaklanıyor. Başkomutan asker elbisesini giyemez mi? Giyer. Niye rahatsız oluyorsun, onur duymuyorsun.
Teröre mücadelesinde askerimizin yanındayız diyorlar. Bu teşekkürü hak eden bir davranıştır.
TSK büyük bir başarı elde etmiş, sanatçılarımıza büyük bir saygısızlık yaptı. Bu rezillik, Kılıçdaroğlu'nun tam da kendisine ait bir rezilliktir. Şehitlerimizin manevi açıdan istismarını yapıyor.

Gerçek sanatçı kim?

'
Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim, şehitler ölmez vatan bölünmez lafından tiksindiğim kadar' diyor Parti Meclisi'nden birisi. İstanbul İl Başkanı yaptı.
Devlete seri katil diyen birini İstanbul'a il başkanı yaptı. Kılıçdaroğlu'nun gözünde gerçek sanatçı kim? Benim gördüğüm, Cumhurbaşkanımızdan ya da AK Parti'den nefret edecek. PKK, FETÖ, DHKP-C lehine açıklamalar yapabilecek. Mehmetçik teröristleri imha ederken bildiri yayınlayacak, teröristlere hiç laf etmeyecek. Bunları içine sindirecek, o zaman bunlar gerçek sanatçı.
Ya da Gezi hadiseninde olduğu gibi yakacak, yıkacak, onları destekliyorsanız gerçek sanatçı."
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Hatay
#Afrin

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.