|

İskelet kız anne oldu

İngiltere'de zayıf kalmak için yemek yemeği bırakarak anoreksiya hastalığına yakalanan kadına doktorlar 10 günlük ömür biçtiler. Ama o mücadele vererek anne olmayı başardı.

00:00 - 3/04/2008 Perşembe
Güncelleme: 01:24 - 3/04/2008 Perşembe
Yeni Şafak
İskelet kız anne oldu
İskelet kız anne oldu

nİngiltere'de zayıflamak için aç kalarak anoreksiya hastalığına yakalanan bir kadın azmiyle doktorları dahi şaşkına çevirdi. Hayley Wilde isimli genç kadın 11 yaşındayken hastalanmış ve 16 yaşında adeta bir iskelete dönmüş, doktorlar kendisine en fazla 10 gün ömür biçmişlerdi. Ancak sekiz yıl boyunca anoreksiya ile savaşan genç kadın, doktorların bu tahmininden tam 4 yıl sonra nur topu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdi!


TÜPLERDEN BESLENİYORDU

Bu mucizevi kurtuluşun ardından Hayley, anoreksiyanın korkunç etkilerini gözler önüne sermek ve her zaman umuda yer olduğunu göstermek için eski ve yeni resimlerini yayınladı. Hastanede aylarca tedavi gören, tüplerden beslenen genç kadın, hamile olduğunu öğrenince çocuğunu doğurabilmek için sağlıklı bir kiloya sahip olması gerektiğinin bilincine varıp, bebeğini doğurma kararı verdi ve oldukça sağlıklı bir erkek bebeğe sahip oldu. LONDRA



16 yıl önce